Επιλογές χρήστηPowered By Saaraan

Διαφημίσεις

Για να διαφημιστείτε και εσείς μαζί μας, χρησιποιήστε την φόρμα επικοινωνίας.
Νέα του χωριού

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
νεα
 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑ

Παρασκευή 28-8-15

Πρ Ηλίας

Μια ωραία παράσταση παρακολούθησαν οι κουκουραίοι την Παρασκευή το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού γραφείου στον Προφήτη Ηλία.

Το έργο ‘’ Η Δικαιοσύνη του Κορεγιδόρ ‘’ Μία μονόπρακτη Ισπανική Λαϊκή φάρσα του AlejandroCasona σε μετάφραση –επιμέλεια του Ιωάννη Μποζίκη.

Την παράσταση παρουσίασε η θεατρική ομάδα ‘’όμιλος Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς’’ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Στην ομάδα συμμετέχουν και δυο συγχωριανοί μας ,ο Μαρίνος Π Φίλων και ο Σεραφείμ Κ Κόκκορης, που με το ενδιαφέρον τους έγινε αυτή η παράσταση. Μια ερασιτεχνική προσπάθεια που βοηθάει αυτούς που παρακολουθούν τις παραστάσεις με αυτού του είδους, την παρουσίαση  δηλαδή στον χώρο τους και χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Μία δωρεάν παράσταση στο χωριό τους .

Ένα θεατρικό έργο  που πάρα πολλά χρόνια είχε να παιχθεί στο χωριό

Εκτιμούμε ότι αυτή η θεατρική ομάδα με δικά της έξοδα έφτασε στην Αγία Άννα ( αφού κανείς δεν πλήρωσε κάτι ) για να προσφέρει μια ωραία  και διαφορετική βραδιά από ότι είχαμε συνηθίσει, σε όσους βρέθηκαν στο χωριό. Και ήταν πολλοί αυτοί που παρακολούθησαν την παράσταση , οι ηλικίες ! από 5 έως 95 χρονών, και γέλασαν με την ψυχή τους .Έξυπνη η σκέψη ο ουρανοκατέβατος καλόγερος να μιλάει μια ακαταλαβίστικη γλώσσα ( Αρβανίτικα).

Ένα ΜΠΡΑΒΟ και στους δυο χωριανούς μας και σε όλη την ομάδα και τον Υπεύθυνο της για αυτήν τους την προσπάθεια.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όταν το όνομα ηταν ακόμα Κούκουρα

 

 

 

 

 

 

 

 
Αγία Άννα  6-5-2015

Εορτή Οσίου Σεραφείμ   ‘ εν Δομπώ ‘

Με την παρουσία του τίμησε την εορτή του πολιούχου του χωριού μας Οσίου Σεραφείμ του Δομποϊτου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας     κ.κ. Γεώργιος. Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν  και πολλοί Ιερείς γειτονικών Ενοριών προσκεκλημένοι του εφημέριου του χωριού Πάτερ Γεώργιου, καθώς και ο Αγιοτριαδίτης Ιεροψάλτης Λουκάς Πανταζής που έδωσε μια άλλη διάσταση, διαβάζοντας η ψέλνοντας τους ύμνους του Οσίου Σεραφείμ. Όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού ήταν εκεί ,καθώς και αρκετοί κάτοικοι από την Αγία Τριάδα . Μετά την Λειτουργία  επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο και την ακολουθία του υπέρ των πεσόντων Κουκουραίων στους αγώνες της πατρίδας μας. Ακολούθησαν αποκαλυπτήρια του Μνημείου των πεσόντων με τα ονόματα τους χαραγμένα σε βράχο βγαλμένο από τις πλαγιές του Ελικώνα, και φτιαγμένο από τον Λειβαδίτη τεχνίτη Κον Λεωνίδα Στρογγύλη.

 

Το κόστος του Μνημείου κάλυψαν οι συγγενείς των Πεσόντων ,και όλη την διαδικασία της συγκέντρωσης  χρημάτων και κατασκευής ανέλαβε ο Κώστας Θ. Κεφαλάς  

Στην Λειτουργία καθώς και στα αποκαλυπτήρια ήσαν παρόντες τιμώντας το χωριό με την παρουσία τους οι:

Δήμαρχος Λεβαδέων Κα Πούλου Γιώτα ,Ο Αντι.Περιφερειάρχης Μπακομήτρος Κώστας,και ο Αντιδήμαρχος Δημητρόπουλος Γιάννης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχαν: Ο Ιερέας του χωριού Πάτερ Γεώργιος Μορφακίδης ,  ο Πρόεδρος του χωριού Τάκης Φίλων και ο πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Άννας ‘’ Τα Κούκουρα ,, Σωτήρης Κεφαλάς.

Το κόστος της εκδήλωσης ανέλαβε ο Δήμος Λεβαδέων. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν την Κα Δήμαρχο για την προσφορά.

Κατέθεσαν  στεφάνια οι:

Κα Πούλου ,ο Κος Μπακομήτρος ,ο Κος Δημητρόπουλος ,ο Κος Φίλων  ,ο εκπρόσωπος των συγγενών των πεσόντων Κος Κώστας  Θ. Κεφαλάς, και ο Κεφαλάς Σωτήρης.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου εκφώνησε και την ομιλία εις μνήμην των πεσόντων.

 

 

 

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ‘’ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑ ‘’ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

 

Σεβασμιότατε

Κυρία Δήμαρχε  ,    Κύριε Αντί  Περιφερειάρχη

 Κύριε Αντιδήμαρχε  ,  Κύριε Πρόεδρε της Αγίας Άννας 

Αγαπητοί συντοπίτες  ----   Κυρίες και κύριοι,

  Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ευχαρίστησή μας, γιατί μια σκέψη και μια ευγενή επιθυμία, όπως μας τη μετέφεραν πριν από δύο χρόνια οι κάτοικοι του χωριού μας, για την ανέγερση ενός σεμνού μνημείου στο χώρο αυτό, προς τιμή και αιώνια μνήμη των εθελοντών πεσόντων μαχητών αγωνιστών και θυμάτων του τόπου μας, κατά τη διάρκεια των βαλκανικών πολέμων, των  1ου και 2ου παγκοσμίων πολέμων καθώς και του εμφυλίου, γίνονται σήμερα πραγματικότητα.

  Επ' ευκαιρία συγχαίρουμε τους συγγενείς των αγωνιστών μας, την εκκλησιαστική επιτροπή του χωριού μας και τον κ. Κώστα Κεφαλά για την ωραία αυτή πρωτοβουλία να προχωρήσουν στην ανέγερση του μνημείου, οι οποίοι κάλυψαν και τη δαπάνη του.

Επίσης συγχαίρουμε και τον κατασκευαστή του μνημείου κ.   Λεωνίδα   Στρογγύλη  ο οποίος επέδειξε τον πρέποντα σεβασμό για τη δημιουργία και υλοποίησή του.

   Με βαθιά συγκίνηση τελέσαμε προηγουμένως το μνημόσυνο των αθάνατων αγωνιστών μας και τώρα τελούμε τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, που στήθηκε στον ιερό αυτό χώρο, για να υπενθυμίζει σε όλους τη θυσία τους προς διαφύλαξη της ελευθερίας της πατρίδας μας από τον εχθρό, που κάθε φορά ήταν αναγκασμένη να αντιμετωπίζει, αλλά και να διαιωνίζει έτσι αθάνατη τη μνήμη τους. Οι τιμώμενοι ήρωές μας πρόθυμοι και εθελοντικά αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς κατά τις δύσκολες εκείνες ημέρες στις οποίες απειλείτο το έθνος μας και έχυσαν το αίμα τους ως ιερά σπονδή στο βωμό της ελευθερίας διαφυλάσσοντας την κρατική μας υπόσταση. 

   Εκείνοι οι λαμπροί αγώνες τους υπέρ της πατρίδας, διδάσκουν ιδιαίτερα σήμερα και φρονηματίζουν όλους μας -ηγεσία και λαό -στο σκληρό οικονομικό αγώνα διαπραγμάτευσης που διεξάγουμε σήμερα. Πολέμησαν με αυτοθυσία για τη σωτηρία μας. Με το μέτωπο ψηλά και  την ψυχή όρθια επιτέλεσαν εκείνο που τους υπαγόρευε το εθνικό χρέος και το ηθικό καθήκον.

   Για τους αθάνατους ήρωές μας, που τιμούμε σήμερα, η ζωή τότε και μόνο τότε έχει αξία, όταν λειτουργεί μέσα σε συνθήκες ελευθερίας και δικαιοσύνης. Και γι' αυτά τα μεγάλα ιδεώδη έχυσαν το ίδιο τους το αίμα. Με το μεγαλείο της θυσίας τους ταύτισαν τους εαυτούς τους με την ανδρεία, τη γενναιότητα και την ελευθερία.

  Υποκλινόμαστε με ευγνωμοσύνη μπροστά στη θυσία τους και ραίνουμε το μνημείο τούτο που η αγάπη των κατοίκων του χωριού μας ανήγειρε προς τιμή τους.

  Αναμφίβολα το χρέος μας προς τους αθάνατους αυτούς νεκρούς δεν εξοφλείται, όπως λέει και ο Περικλής στον Επιτάφιό του, με λόγους, αλλά με έργα που είναι αντάξια της θυσίας τους κα με πράξεις που ταιριάζουν στην αρετή  τους.

  Να μη λιποψυχήσουμε λοιπόν στις δυσκολίες, αλλά να συνεχίσουμε με συνέπεια το δικό μας αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό θα  αποτελέσει το καλύτερο μνημόσυνο για τις ψυχές τους, αλλά και τη μέγιστη  τιμή για τη θυσία τους.

  Με αυτές τις σκέψεις αλλά και με την υπόσχεση προς τους τιμώμενους πεσόντες αγωνιστές μας, ότι δε θα υποστείλουμε τη σημαία του χρέους και του καθήκοντος, αλλά με καθοδηγό τη δική τους θυσία, θα συνεχίσουμε τον αγώνα προς τη δικαίωση, όποτε και όταν οι συνθήκες και η πατρίδα το καλούν.

Ευχόμαστε η μνήμη τους να είναι αιώνια!

 

 

 

Ηρώο Πεσόντων
Τοποθετήθηκε το νέο Ηρώο στην πλατεία του χωριού. Η κατασκευή του νέου Ηρώου έγινε με πρωτοβουλία των χωριανών που έχουν στην οικογένεια τους θύμα Πολέμου. Έγινε έρανος μόνον μεταξύ των συγγενών των θυμάτων και με το ποσόν που μαζεύτηκε κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε το Ηρώο στο οποίο τα ονόματα των πεσόντων είναι γραμμένα με αλφαβητική σειρά σε τρείς περιόδους.
Την περίοδο των Πολέμων 1912-13
Την περίοδο του Αλβανικού Έπους 1940-41, και της Κατοχής 


Την περίοδο της καταστροφής του χωριού από τους Γερμανούς Ναζί και στις δυο φάσεις του.
Την πρώτη με τον Βομβαρδισμό το καλοκαίρι του 1943
Τη δεύτερη το κάψιμο του χωριού ένα μήνα μετά
Η πρόθεση των κατοίκων σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του χωριού το Ιερέα ,είναι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια καθώς και Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων κάπου μετά το Πάσχα, ,Επίσης να καθιερωθεί ημέρα μνήμης των πεσόντων κάθε χρόνο σε μία από τις δυο ημερομηνίες η του Βομβαρδισμού η του καψίματος .
Επιτροπή κατασκευής Ηρώου.

 

Νερό στην Αγία Άννα Βοιωτίας Καλοκαίρι 2014

 Άρθρο Δεκέμβριος   2014

Νερό στην Αγία Άννα Βοιωτίας Καλοκαίρι 2014

Η  πρώτη συζήτηση που γίνεται με όσους συναντιούνται καθημερινά τους καλοκαιρινούς μήνες στο χωριό είναι… είχατε νερό σήμερα ..

Και έρχεται η απάντηση ανάλογα με την ημέρα ..

 

Κυρά λένη δεν ανέβηκες από δω εχθές  δεν σε είδαμε καλά είστε !καλά είμαστε αλά δεν βγήκα καθόλου χθες  περίμενα το νερό .

Περιμέναμε το πρωί όπως ξέραμε αλά δεν ήρθε ..είπα μήπως έρθει μεσημέρι και δεν ξάπλωσα λίγο να ξεκουραστώ ..είπα τότε θα έρθει το απόγευμα ,αλά τζάμπα περίμενα δεν ήρθε ,μετά σουρούπωσε και δεν ανέβηκα …

Σήμερα όμως ευτυχώς ήρθε το πρωί . Είχε νερό..  είχε μπόλικο τρείς ώρες  και έκανα όλες τις δουλειές ,γέμισα το βαρέλι ,έβαλα πλυντήριο ,έπιασα νερό στα παγούρια για πιόμα ,μέχρι που πότισα και τα λουλούδια ….

Κυρά Λουκία άργησες να κατέβεις σήμερα τι έγινε ….  Ε τι να κάνω περίμενα το νερό ,κάτω έμαθα ήρθε τρείς ώρες ,αλά εμείς δεν πιάσαμε ούτε ένα παγούρι να πιούμε ,τι δουλειά είναι αυτή με το νερό .εχθές δεν ήρθε καθόλου ,προχθές περιμέναμε πρωί ήρθε απόγευμα , και δεν πρόλαβα να πιάσω , σήμερα ήρθε μόνον κάτω και εμείς δεν πιάσαμε καθόλου. ..Τρείς μέρες χωρίς νερό ,κατεβήκαμε στην Κισίζα ( πηγή έξω από το χωριό ) να γεμίσουμε τα παγούρια να πιούμε ………….

 Καθημερινός αγώνας στα κούκουρα για το νερό χρόνια τώρα .Από την μία η ανομβρία του περασμένου και του προπερασμένου  χειμώνα ,ούτε ένα χιόνι ,βροχές λίγες ,με αποτέλεσμα οι γεωτρήσεις να είναι χαμηλά ,και η άντληση μικρή. Μετά έρχεται και η διαχείριση του νερού .Να δούμε εάν δούλεψαν οι γεωτρήσεις στην Κορίτεζα ,να δούμε εάν δούλεψε η αντλία στην Μεγάλη βρύση για να στείλει νερό στην κεντρική Δεξαμενή ,να δούμε εάν είναι κλειστή η ανοιχτή βάνα της δεξαμενής ώστε να μπορεί να γεμίσει για να την ανοίξει κάποιος μόλις γεμίσει για να μοιράσει τα 200 κυβικά της στο χωριό ,ναι τόσο είναι το ημερήσιο νερό στα κούκουρα , καθημερινά , εάν έχουν οι γεωτρήσεις και εάν δουλέψουν οι υποβρύχιες αντλίες , αν, αν, …….Να δει κάποιος είναι κλειστή η πρώτη βάνα από τις τρείς του δικτύου ύδρευσης που πρέπει να ανοιγοκλείσουν για να μοιραστούν  τα 200 κυβικά έτσι , ώστε να μείνει   ένα μέρος στα πάνω σπίτια του χωριού ,ένα μέρος στο μέσον του χωριού και το υπόλοιπο να πάει στην κάτω γειτονιά .γιατί εάν δεν κλείσουν οι βάνες η κυρά Λουκία δεν θα πάρει καθόλου νερό όλο το καλοκαίρι ,στο κέντρο του χωριού κάτι θα προλάβουν να πάρουν και το υπόλοιπο νερό  θα πάρει την κατηφόρα και θα πάει στην κάτω γειτονιά που θα μοιραστεί την μεγάλη ποσότητα του νερού και θα έχουν για 3  και 4 ώρες ώσπου να τελειώσει το νερό αφού αδειάσει η Δεξαμενή .

Για να έρθει η επόμενη ημέρα και να ξαναβρεθεί κάποιος να ελέγξει τα αντλιοστάσια ,να κλείσει ,να ανοίξει βάνες μήπως και αυτό το λίγο νερό που υπάρχει μοιραστεί όσο γίνεται πιο δίκαια ,και τέλος πάντων να πάρουν και τα επάνω σπίτια του χωριού λίγο νερό .

Αλήθεια ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει αυτή την δουλειά!! Και καλά τα αντλιοστάσια δουλεύουν με τα φλοτέρ και ανοιγοκλείνουν μόνα τους όταν υπάρχει νερό να αντλήσουν και χρειάζεται μόνον έλεγχος εάν δουλεύουν , … οι βάνες  !!! ποιος θα τις ανοιγοκλείσει κάθε μέρα και για πόσο καιρό ! υπάλληλος του Δήμου δεν υπάρχει στο χωριό ,

έμμισθος συνεργάτης να ασχολείται δεν υπάρχει (υπήρχε μέχρι τον πρώτο Καποδίστρια) ποιος  ?  ο πρόεδρος αυτή είναι η δουλειά του γι’ αυτό εκλέχτηκε , για νεροκράτης ?   μάλλον όχι ….τότε τι ….  και εντάξει το κάνει όποτε είναι εκεί , όποτε δεν είναι ?  όποτε  είναι στην  δουλειά του ,όποτε  λείπει από το χωριό, όποτε …..

Κάποια στιγμή βγήκανε χρήματα, μετά από αγώνα χρόνων όλων των Κοινοτικών Συμβουλίων της Αγίας Άννας   με την βοήθεια από  πολιτικούς   παράγοντες της περιοχής ,και επιτέλους κάποια στιγμή εγκρίθηκε ένα σεβαστό ποσόν για την ύδρευση της Κοινότητας Αγίας Άννας από το δίκτυο  της  ΕΥΔΑΠ –Μόρνο  μέσω της Κοινότητας Κυριακίου .

Το ποσόν μεγάλο 700.800 χιλιάρικα ποιος θυμάται .έγινε δημοπρασία και ο εργολάβος έδωσε 51% έκπτωση ,ξεκίνησε το έργο κατασκευάστηκε ο αγωγός από ην Αγία Άννα  μέχρι την Αρβανίτσα περίπου και  τέλος ,  ο εργολάβος έπεσε έξω γιατί λέει η έκπτωση ήταν μεγάλη ! και τα χρήματα  που έμειναν  δεν  φτάνουν  να τελειώσει το έργο ???

Η μελέτη έκρινε ότι χρειάζονται 600-700 χιλιάρικα για το έργο  και ο εργολάβος αποφάσισε ότι μπορεί να γίνει με τα μισά ..μετά λέει θυμήθηκε ότι επάνω στον Ελικώνα μπορεί να βρει και βράχια ..και αυτός είχε δώσει τιμή για σκαψίματος για χώμα  ,οπότε το σκάψιμο είναι ακριβό ,άρα δεν συμφέρει ,οπότε παρατάμε το έργο ??????

Ο εργολάβος πρόλαβε πήρε κάποια προκαταβολή  και μετά τα παράτησε, , τα λεφτά του έργου χαθήκανε ,δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να σωθούν τα υπόλοιπα χρήματα να παραμείνουν στον κωδικό του έργου μήπως και κάποια στιγμή το έργο συνεχιστεί . τα χρήματα χαθήκανε και οι γραφειοκράτες  της τότε Δημοτικής αρχής και της αμέσως επόμενης  ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο γιατί  χαθήκανε τα κονδύλια του έργου ..τρέχα γύρευε ..

Ο απερχόμενος Δήμαρχος στην προεκλογική του ομιλία στο Καφενείο του χωριού υποσχέθηκε με δυνατή φωνή ότι αυτός δεν είναι σαν τους άλλους και ότι η πρώτη του δουλειά μόλις αναλάβει εάν εκλεγεί θα είναι  η μελέτη για την Ύδρευση  της Αγίας Άννας από την ΕΥΔΑΠ-Μόρνο .

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Δημαρχείο και αφού είχε αποφασίσει ότι δεν θα κατέβει πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Λιβαδειάς μας είπε ότι το έργο είναι έτοιμο να αρχίσει ,θα το ανακοινώσει όμως μόλις τελειώσουν οι εκλογές, και τέλος πάντων πριν παραδώσει.

Ακόμα περιμένουμε … Η νέα Δήμαρχος και αυτή κάτι ανέφερε προεκλογικά για το νερό στα κούκουρα .. με την ευκαιρία της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της …  και της δίνουμε όλη την χρειαζούμενη πίστωση χρόνου …περιμένουμε όμως ,, και περιμένουμε τουλάχιστον μια ενημέρωση σαν χωριό ,να ανέβει μια μέρα και να μας ενημερώσει που βρίσκεται το θέμα του νερού, ότι και να είναι αυτό ,ευχάριστο η δυσάρεστο,

 

Είναι όλα  έτοιμα για το έργο  και απλά ο Κος Παπαγγελής δεν πρόλαβε λόγο  γραφειοκρατίας , υπάρχουν δυσκολίες  οικονομικές ? , δεν μπορεί να γίνει το έργο τώρα ! ίσως γίνει αργότερα ,ίσως ποτέ  .. Θέλουμε μια ενημέρωση τι πραγματικά γίνεται ,ότι και να είναι αυτό .

Τώρα που γράφεται το άρθρο το θέμα του νερού έχει καλυτερέψει ..οι Αθηναίοι και οι Λειβαδίτες φύγανε  οι Τσοπάνηδες πριν  λίγες μέρες φύγανε για τα χειμαδιά ,

και αυτοί οι λίγοι μόνιμοι κάτοικοι θα έχουν μπόλικο νερό όλο τον χειμώνα , και όπως λέει η κυρα Ελένη κάθε φθινόπωρο ..εεε.. τώρα φύγανε όλοι θα έχουμε όσο νερό θέλουμε ,και μέχρι του χρόνου έχει ο θεός …

μέχρι που να έρθει το επόμενο καλοκαίρι και κυρά λένη με την κυρά Λουκία θα  ξαναρχίσουν τους καθημερινούς διαλόγους για το νερό  όπως κάνουν χρόνια τώρα δυο από της μόνιμες κυρίες του χωριού …..  

 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εκλογές 25-5-2014

 Δήμος Λιβαδειάς    Έδρες 33
  ποσοστό ψήφοι έδρες Σύνολο
Πούλου Γιώτα – Δυναμική Συνεργασία 
Α Κυριακή 25,54 5139 4
Β Κυριακή 56,24  9.700 16 20
Ρούσαρης Άρης – Συμμαχία  Αληλεγγύης 
Α Κυριακή 30,15 6.042 5
Β Κυριακή 43,76 7.548 5 5
Κοτσικώνας  Λαϊκή Συνεργασία  
Α Κυριακή  20,42 4.093 4 4
Ζιωγας Γ  Ενωτική Πρωτοβουλία 
Α Κυριακή 16,63 3.333 3 3
Καρκάνας   Δημοτική Κίνηση  
Α Κυριακή  7,16 1434 1 1

 

Δήμαρχος Λιβαδειάς εκλέγεται η Κυρία Πούλου Γιώτα.

Της ευχόμαστε καλή Δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.

 

άρθρο 18-5-14

Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2014

ώρα 19,00 έκλεισαν οι κάλπες στήν Αγία Άννα. 380 απο τους 594 εγγεγραμμένους στον εκλογικό κατάλογο ψήφισαν στην σημερινή διαδικασία. Έχει αρχίσει η καταμέτρηση..

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ζιώγας Γ.            Ρούσαρης  Α.       Πούλου Γ.      Καρκάνας Α.   Κοτσικώνας Ν.

  157                       96                        82                     20                    8

   

Φιλων Τάκης       Φίλων Στάθης    Φίλων Χρήστος          ------           --------

       77                         70                      70

Κεφαλά Γεωργία     Φίλων  Βιβή           --------                  ------            ------

       66                         11

 

Αποστολίδης Νίκος      ----------       Νικολάου Αθηνά        -------           -----

            111                                               54

        -----               Κόκκορης Μάκης     -------                  --------         -------

                                      54

 

Σταυροί προτίμησης των υπόλοιπων υποψηφίων σε νεότερο άρθρο,

Επίσης και για τα αποτελέσματα της Περιφέρειας.

 

 

Πρώτο συνδυασμός στην Αγία Άννα Ζιώγας Γ. με 157 ψηφοδέλτια εκλέγει Εκπρόσωπο Κοινότητας.

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης απο το ψηφοδέλτιο Ζιώγα ο Φίλων Τάκης μς 77 σταυρούς, έναντι 66 της Γεωργίας Ευστ Κεφαλά.

Εκλέγεται Εκπρόσωπος της Κοινότητα Αγίας Άννας στον Δήμο Λιβαδειάς ο Παναγιώτης ( Τάκης ) Επαμ Φίλων 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του

 

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ   kουkουραίων  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 

 

Άρθρο 28-4-2014

Υποψήφιοι Σύμβουλοι

Έληξε τα Μεσάνυχτα της Κυριακής 27-4-2014 ο χρόνος υποβολής υποψηφιοτήτων των Συνδυασμών για τις Δημοτικές εκλογές τις 18 Μαΐου 2014

Πέντε συνδυασμοί κατέθεσαν ψηφοδέλτια για τον Δήμο Λιβαδειάς και στους τέσσερεις από αυτούς συμμετέχουν Κουκουραίοι υποψήφιοι.

  

Με το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου :

Ζιώγας  Γιώργος : ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

Νίκος Σ. Αποστολίδη

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Γεωργία Ευστ. Κεφαλά

Παναγιώτης (Τάκης ) Επαμ.  Φίλων

 

Ρούσσαρης  Άρης : ΣΥΜΑΧΙΑ Αλληλεγγύης  & Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Γιώργος Παν Κεφαλάς-Λεβής

Σεραφείμ (Μάκης ) Γ. Κόκκορης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Στάθης Σερ. Φίλων ( Μαραμπού)

Παρασκευή (Βιβή ) Δ.  Φίλων

 

 

Πούλου Γιώτα : ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Λεβαδέων  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

Αθηνά Γ Νικολάου

  ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Χρήστος Ευστ. Φίλων

 

Καρκάνας  Αλέκος : ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ Δημοτική Κίνηση Πολιτών Λιβαδειάς   

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

Δημήτρης Κ. Κεφαλάς

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δημήτρης Αγγ. Πούλος

 

Κοτσικώνας Νώντας   ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

   

                       Koukoura.gr Εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.

 

 
Αξιολόγηση Χρήστη: / 6
ΧείριστοΆριστο 

Καιρός

Ημερομηνία/Ώρα

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

koukoura.gr

agiaanna.gr

Η μουσική της εβδομάδας

ΕορτολόγιοΤυχαία εικόνα

0002.jpg

Στατιστικά στοιχεία

94396
ΣήμεραΣήμερα28
ΕχθέςΕχθές43
Τρέχουσα εβδομάδαΤρέχουσα εβδομάδα71
Τρέχων μήναςΤρέχων μήνας602
ΣύνολοΣύνολο94396
Συνδεδεμένοι χρήστες: 0
Επισκέπτες: 3